- Spar -15,00 ,-

Ring 70 777 303 for vejledning eller besøg Danmarks største showroom i espressomaskiner.
Siden 1883 har Philibert Routin vist sin ekspertise i at lave sirupper og lignende smagstilsætninger, og hele historien begyndte, da han blandede 24 planter og krydderier fra de franske Alper til sin første sirup.
1883 Routin har i dag den største produktlinje lavet til fagfolk, der sælges i mere end 75 lande og er tilgængelig i en bred vifte af lækre produkter: sirup, saucer, frappes og smoothies. 1883’ produkter er kendt for sin store mangfoldighed og findes på barer, cafeer og i specialbutikker verden over.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]I 1883 grundlægger Philibert Routin, Routin Company i Chambery, i hjertet af de franske alper. Virksomheden producerer sirup, men fokuserer hovedsagelig på alkohol lavet med urter fra de omkringliggende bjerge.
I 1960 registrerer Routin en stigning i salget af sine sirup og alkohol takket være den blomstrende turisme i de franske alper og det hurtigt stigende forbrug af sirup i Frankrig og Vesteuropa.
I 1987 lancerer Routin et sensorisk analyse laboratorium og R & D-afdeling for at videreudvikle sin ekspertise og overgå kundernes forventninger.
I 1996 introducerer Routin et nyt premium brand specifikt dedikeret til foodservice fagfolk, resultatet af et århundrede af forskning og erfaring.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]check_circle
check_circle