- Espressomaskiner
- Kaffe
- Kapsler & E.S.E Pods
- Formalet & Instant kaffe
- Kaffe tilbehør
- Pleje
- Kværne
- Baristaunivers
- Kaffebryggere
- Te
- Bar, Kopper & To Go
- Reservedele
- Erhverv
- Erhvervsmaskiner
- Kaffe & Te
- Kaffe tilbehør
- Nyttige links
- Tilbud
- Showroom Viden Erhverv
- Kundeservice

Spar 25%
Beskrivelse
Automatisk registrering af filter
For at få filteret og kaffemaskinen til at kommunikere, benytter Jura sig af RFID teknologien. Enhver maskine med indbygget Intelligent Water System (I.W.S.®) registrerer, når et filter isættes, og maskinen indstiller sig herefter til at køre med filter og starter automatisk renseprocessen. Når filterets kapacitet er ved at være opbrugt, bliver brugeren gjort opmærksom på dette. Hvis filteret ikke bliver skiftet, vil maskinen automatisk skifte over til at skulle afkalkes. Efter begrænset brug af maskinen vil brugeren blive bedt om at afkalke maskinen. Afkalkning kan kun foretages, når filteret er fjernet fra maskinen, hvilket betyder, at der er begrænset risiko for brugerfejl ved følge af misforståelser.
Det professionelle up-flow princip
Claris Smart+ virker ud fra det professionelle up-flow princip og filtrerer altid den nøjagtige mængde vand til den enkelte kop. Takket være den banebrydende teknologi, er filteret fremstillet til at kunne bruges i alt slags vand verden over. Granulatet i filteret sørger altid for, at kalken i vandet filtreres til det optimale niveau (selv når vandets hårdhed er lav) og reducerer samtidig skadelige stoffer mere effektivt end nogensinde før. Mineraler og fluorider der er afgørende for vandets smag får stadig lov til at udvikle sig. Den optimale stabilisering af kalk og effektiv filtrering af skadelige stoffer resulterer altid i en optimal vandkvalitet og dertil perfekt smag af kaffe.
Kalk forårsager skade og påvirker smagen
Når vand opvarmes, dannes der kalk. Dette kan resultere i, at maskinens slanger bliver kalket så meget til, at den i sidste ende ikke kan trække vand igennem slangerne. Kalk påvirker også kaffens smag. Der skal dog helst være en lille smule kalk i vandet, til gavn for kaffens smag, men for meget kalk vil give en dårlig eftersmag og samtidig forhindre kaffens aroma i at udvikle sig til det fulde.
Vandets kvalitet har stor betydning for kaffens smag
Vandets kvalitet har stor betydning for kaffens smag, da 98% af kaffe består af vand. Ud over calcium, mineraler og fluorider, så indeholder vand fra mange områder spor af kobber, bly, klorin og aluminium. Vand af bedste kvalitet resulterer i et udsøgt kafferesultat hver eneste gang.
Tekniske specifikationer
Funktion Plejepakke
Must-have tilbehør
Kaffe
Fra Jura
Jura Plejepakke - Claris Smart Inkl. 8x400g Rigtig Kaffe Organic
2.406,60 ,-
1.799,00 ,-
spar 607,6